Fedtfrysning

Skin Differenz tilbyder fedtfrysning på klinikken på Frederiksberg

​En fedtfrysning hos Skin Differenz har til formål at fjerne det overskydende fedt. Det fedt, som du ikke kan træne væk. En behandling giver i gennemsnit 40 % bedre ydelse i forhold til andre fedtfrysnings-behandlinger. Vi tilbyder fedtfrysning i vores klinik på Frederiksberg, hvor vi kan findes på Gl. Kongevej 163, 1850 Frederiksberg C. 

Hvordan virker en fedtfrysning?

Fedtceller i underhuden er for det meste celler, der er rige på mættede fedtsyrer og derfor særligt følsomme overfor kulde og varme. Ved en fedtfrysning fryser vi simpelthen fedtdepoterne væk, Derimod er de tilstødende blodkar, det perifere nervesystem og fedtceller, der ikke indeholder så mange mættede fedtsyrer, meget mindre følsomme over for termiske chok.

Effekten af fedtfrysning er permanent. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er altså god nok. Det virker!

Hudplejeklinik på Frederiksberg og i Lyngby

Se også Coolwaves – en nyere og avanceret metode inden for fedtfrysningsteknologien.

Coolwaves repræsenterer den seneste udvikling inden for kropsformningsprocedurer og er en forbedret version af den velkendte fedtfrysning. Denne teknologi går ud på at målrette uønsket fedt ved hjælp af avancerede bølger, der trænger dybt ind i fedtcellerne og nedbryder dem på en skånsom måde.

Hvad der gør Coolwaves unik er dens evne til at fokusere på fedtdepoter uden at påvirke omkringliggende væv. Dette resulterer ikke kun i effektiv fedtreduktion, men også i en mere behagelig og skånsom behandlingsoplevelse.

Tid mellem behandlingerne

Det er muligt at få lavet op til 3 behandlinger på det samme område med min. en måneds interval mellem behandlingerne. Min. ventetid imellem to behandlinger er omkring 30 dage. Dog kan flere behandlinger være nødvendige for at dække hele området.

Du kan få behandlet to områder på én gang, da vi har to hoveder til maskinen. Det betyder, at vi bruger kortere tid pr. frysning. En behandling varer ca. 60 min. Behandlingen er ikke smertefuld, men strammer lidt de første 2-3 minutter ved påsætningen.

For hvem er en fedtfrysning den rette løsning?

Fedtfrysning er især fordelagtigt for personer med en stabil kropsvægt, som har områder på kroppen, hvor fedtet ikke vil forsvinde gennem træning.

Det er især effektivt i forlængelse af en kur eller en sund livsstil.

Hvornår kan jeg se effekten af fedtfrysning?

5 til 21 dage efter behandlingen bør du begynde at kunne se resultaterne på de behandlede områder

Du kan se hele vores prisliste her.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi kan guide og vejlede dig, når det kommer til, hvilken behandling, der vil være den rette for dig.​

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.