Fedtfrysning

Skin Differenz tilbyder fedtfrysning på klinikken på Frederiksberg

​En fedtfrysnings-behandling hos Skin Differenz har til formål at fjerne det overskydende fedt. Det fedt, som du ikke kan træne væk. En behandling giver i gennemsnit 40 % bedre ydelse i forhold til andre fedtfrysnings-behandlinger.

Hvordan virker en fedtfrysning?

Fedtceller i underhuden er for det meste celler, der er rige på mættede fedtsyrer og derfor særligt følsomme overfor kulde og varme. Derimod er de tilstødende blodkar, det perifere nervesystem og fedtceller, der ikke indeholder så mange mættede fedtsyrer, meget mindre følsomme over for termiske chok.

Det er muligt at få lavet op til 3 behandlinger på det samme område med min. en måneds interval mellem behandlingerne. Min. ventetid imellem to behandlinger er omkring 30 dage. Dog kan flere behandlinger være nødvendige for at dække hele området.

Du kan få behandlet to områder på én gang, da vi har to hoveder til maskinen. Det betyder, at vi bruger kortere tid pr. frysning. En behandling varer ca. 60 min. Behandlingen er ikke smertefuld, men strammer lidt de første 2-3 minutter ved påsætningen.

For hvem er en fedtfrysning den rette løsning?

Fedtfrysning er især fordelagtigt for personer med en stabil kropsvægt, som har områder på kroppen, hvor fedtet ikke vil forsvinde gennem træning.

Det er især effektivt i forlængelse af en kur eller en sund livsstil.

5 til 21 dage efter behandlingen bør du begynde at kunne se resultaterne på de behandlede områder

Du kan se hele vores prisliste her.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi kan guide og vejlede dig, når det kommer til, hvilken behandling, der vil være den rette for dig.​

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev- og få 20 % rabat på din første behandling hos os.


GavekortFjern uønsket fedt uden kirurgi

Book din uforpligtende Onda Coolwaves konsultation - Hvis du efter konsultationen er parat til at få foretaget en behandling, så kvitterer vi med et gavekort på 250 kr. til din første session.

Husk at vi i Lyngby kører med åbningstilbud de første måneder...!Så du kan få 30 % på ALLE behandlinger hos os til og med februar 23