Filler på Frederiksberg og i Lyngby

Filler på Frederiksberg og i Lyngby

Ønsker du større, mere fyldige læber? Eller er det rynker, du ønsker behandlet? Uanset hvad du ønsker, så kan en behandling med filler hjælpe dig til at få de læber eller den hud, du drømmer om. Hos Skin Differenz på Frederiksberg i København og i Lyngby tilbyder vi filler behandling. Vi er erfarne med at udføre behandlinger med fillers.

Virkning og effekt af filler behandling

​Holdbarheden af filler kan variere fra person til person og afhænger også af hvilke områder man
behandler. Klienten kan forvente at holdbarheden efter første behandling holder 3-12 mdr.
opfølgningsbehandlinger hjælper til at bevare det ønskede resultat.

Skulpturering og konturering samt symmetri, harmoni og fylde

Juvéderm og Restylane er brands der er førende indenfor fillers. Fillers bruges til at udglatte rynker og til at genskabe volumen i områder, hvor der har mistet volumen eller hvor der ønskes mere end hvad vi naturligt har. Derudover er Juvéderm of Restylane effektive produkter til at skulpturere ansigtet og lave konturering, f.eks. til at skabe større symmetri, harmoni og fylde.

Skin Differenz på Frederiksberg og i Lyngby er godkendt af Sundhedsstyrrelsen sammen med vores erfarne læge Hans Henrik Steenfos. Vi kan således foretage alle tænkelige behandlinger med filler.

Disse er områder som:

 • Rynker og furer
 • Nedadvendte mundvige
 • Rygerynker, ’’Periorale linjer’’.
 • Læbemarkering, læbeforstørrelse og heart-shape lips med russian teknik.
 • Hagekorrektion
 • Rander under øjnene, ’’Teartrough’’
 • Punkt løft af kindben og kinder
 • Næsekorrektion
 • Furer fra næsefløje til mundvige, ’’nasolabial furer’’
 • Markering og/eller løft af kæbelinje
 • Hals
 • Bryst
 • Kreppet og løs hud med Skinbooster

Hvordan virker en behandling med filler?

Juvéderm og Restylane er betegnelsen for Ikke-permanent filler, som er en steril gel. Denne sterile gel består af hyaluronsyre og 0,3 % lidocain/lokalbedøvelse. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre binder vand, og fugter derfor huden indefra samtidig med at strukturen og volumen i huden bevares. Derudover øger hyaluronsyren hudens elasticitet og virker foryngende. Med alderen producerer vi mindre mængder af hyaluronsyre, hvilket medfører, at vores hud bliver tør og uelastisk, og vi får rynker. Filler kan bruges de steder, vi gerne vil løfte huden op og give mere fylde, f.eks. kindben og læber.

Holdbarheden af filler kan variere fra person til person og afhænger også af hvilke områder man
behandler. Klienten kan forvente at holdbarheden efter første behandling holder 3-12 mdr.
opfølgningsbehandlinger hjælper til at bevare det ønskede resultat.

Klienten vejledes/rådgives til at undgå at massere området det første døgn, holde sig i
ro, undgå at dyrke hård motion eller drikke alkohol, ryge samt undgå allergener såsom skaldyr,
farvestoffer mm. Efter første døgn må klienten gerne massere i området. Der bør bruges solfaktor
ved soleksponering i det behandlede område.

Før behandling med filler

I FØLGE Sundhedsstyrelsens regler skal du inden en behandling filler i ny klinik altid ind til en forkonsultation, hvor du udover den mundtlige information, vil få udleveret skriftlig information om behandlingen. Herfra har du en betænkningstid på minimum 48 timer før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke blive behandlet med filler.

Vi gør vores bedste for så vidt muligt, at gøre filler behandlingen så smertefri, som muligt. Vi bruger bedøvende creme udover den lidocain der i forvejen er i produkterne.

Efter behandling med restylane

Efter en behandling med Restylane og Juvéderm kan der i dagene efter opleves en mindre rødme, hævelse og ømhed. Der kan i nogle tilfælde opstå enkelte blå mærker. Efter en læbeforstørrelse, skal der påregnes lidt længere hævelse, typisk 1-4 dage. Resultatet af behandlingen ses med det samme. Derudover er der en minimal risiko for infektion i det behandlede område. Dette kan behandles med antibiotika. I meget sjældne tilfælde kan der opstå rødme og hævelse, som kan vare i flere måneder eller dannelse af granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden). Blålig misfarvning under øjnene og nasolabial folderne kan I sjældne tilfælde forekomme. Skulle der mod forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen, er det muligt let og enkelt at opløse produktet med et enzym kaldet Hyaluronidase, som nedbryder produktet igen.

Hvor længe holder en behandling med filler?

Holdbarheden er meget forskellig alt afhængig af hvilket område, der behandles. Dvs. i områder med meget bevægelse, f.eks. omkring munden, vil produktet holde lidt kortere tid (cirka 6 måneder). I områder med mindre bevægelse, f.eks. rander under øjnene og kæbelinjen, har produktet en holdbarhed på cirka 12 måneder. Regelmæssige behandlinger med filler giver en længere og bedre holdbarhed fra behandling til behandling. Derfor skal behandlingen som regel gentages efter 4-12 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Kontakt os for filler på Frederiksberg eller i Lyngby

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have lavet filler på Frederiksberg eller i Lyngby. Du kan ringe til 33 25 14 14 eller sende en mail til info@differenz.dk.

Hans Henrik Steenfos – plastikkirurgisk speciallæge

Står bag den lægefaglige drift af Skin Differenz

 • Dansk lægeautorisation ved Københavns Universitet 1981
 • Amerikansk lægeautorisation (E.C.F.MG) 1981
 • Disputats Dr. Med ved Københavns Universitet 1991
 • Speciallæge i Plastikkirurgi 1993
 • Administrerende overlæge Hvidovre Plastik og Brandsårsafdeling 1995
 • Specialeansvarlig overlæge, Rigshospitalet, Plastik & Brandsår 1997-2014
 • Rådgivende læge og tillidsrepræsentant ved Hovedstadens Akut beredskab 1813 2014-2019
 • Sundhedsvæsnets lederuddannelse & diplom 1997
 • Forfatter til over 100 videnskabelige artikler og utallige lærebogskapitler om kirurgi/plastikkirurgi
 • Lektor ved Københavns Universitet i kirurgi & plastikkirurgi 1985-2014

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.