pHformula ART

pHformular ART

I vores klinik tilbyder vi ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula. pHformula ART behandlinger (Advanced Resurfacing Treatments) er for dig, der ønsker effektive, resultatskabende samt ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

pHformula ART ansigtsbehandlinger har altid dine ønsker og DIN HUDS unikke behov i fokus.

Uanset om du vælger en behandling på 30, 60 eller 90 minutter, får du en komplet behandling. En behandling, der sætter ind på alle hudens behov og udfordringer, og bygger din hud op indefra og ud.
Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser reparerer og genskaber ART-behandlingerne dine cellers funktioner, og giver huden nyt liv. Indholdet og styrken i din behandling sammensættes af din pHformula hudspecialist, og tilpasses din huds unikke behov.

pHformula ART arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté. Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

ART-behandlingerne kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Din pHformula-behandling skræddersys altid efter din huds unikke behov, og kan derfor variere fra gang til gang. Behandlingen sammensættes med og uden dybderens; med og uden massage og har altid fokus på at tilføre din hud de mest optimale ingredienser. Du skal derfor kun beslutte, hvor lang en behandling du ønsker. Har du ikke tidligere prøvet en pHformula ART, anbefaler vi en 60 eller 90 minutters behandling.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til behandlingen, eller hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.