Green Peel

​Green Peel-behandling i København – få en ny og forbedret hud

​Lider du af akne, grov hud, dybe rynker eller store ujævnheder i huden? Så er der hjælp at hente hos hud- og skønhedseksperterne Skin Differenz på Frederiksberg. Vi tilbyder Green Peel-behandling til alle former for hudtyper.

Green Peel er en naturlig urtebehandling, der består af mineraler, vitaminer, urter, alger og enzymer, som kan forny din hud i ansigtet på blot 5 dage – helt uden skadelige bivirkninger.

Tre styrker indenfor Green Peel behandling

Der findes tre styrker indenfor Green Peel behandling. Hos Skin Differenz i København hjælper vi selvfølgelig med råd og vejledning til, hvilken type behandling du bør vælge. Vi kan desuden også hjælpe med en hudanalyse inden, hvis du gerne vil være sikker på, hvilken hudtype du har.

Green Peel® Classic

Dette er den oprindelige og dybeste Green Peel behandling. I mere end 60 år har denne originale urtepeeling hjulpet både mænd og kvinder af med deres hudproblemer verden over. Behandlingen er særligt egnet til pigmentforandringer og farveforskelle. Det er ligeledes denne behandling, der har det bedste resultat.

Green Peel® Energy

Denne behandlingsmetode forbedrer hudens cirkulation og er yderst effektiv til at formindske mindre ar og små linjer, forbedre cirkulationen i solskadet eller bleg hud og fjerne triste og døde hudceller.

Green Peel® Fresh UP

Fresh UP er den mildeste af de tre behandlinger. Fresh UP har en anti-aging effekt og forebygger samt behandler store porer, akne, rynker og pigmenteringer. Fresh UP kan også bruges som forebyggende behandling til Green Peel Classic.

Sådan foregår Green Peel-behandlingen

Vores Green Peel behandling foregår ved, at vi laver en let afslibning af din huds øverste lag. Dette sker med urteblandingens specielle og unikke mikropartikler.

Ved behandling stimuleres hudens vækstzone, som danner nye celler.

Dette resulterer i en stærk blodgennemstrømning, der forbedrer hudcellernes stofskifte og iltforsyning.

Du vil opleve, at din hud efter behandlingen vil være kortvarig rød og varm som efter en god solskinsdag.

Behandlingen er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek. Den dokumenterede effekt af Green Peel er ikke til at tage fejl af.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.