Rynkebehandling med botulinumtoksin og botox i Lyngby og Frederiksberg

Rynkebehandling med botulinumtoksinbehandling og botox på Frederiksberg og i Lyngby

Vil du gerne have lavet botox eller rynkebehandling med botulinumtoksin behandling? Hos Skin Differenz er vi erfarne indenfor behandlinger med rynkebehandling med botulinumtoksin og kan hjælpe dig med at reducere fine linjer og rynker i vores klinik på Frederiksberg i København. Rynkebehandling med botulinumtoksin kan bruges til minimere linjer og rynker samt til at forebygge, at du får disse meget almindelige aldringstegn.

Hvordan virker rynkebehandling med botulinumtoksin ?

Rynkebehandling med botulinumtoksin  er en meget effektiv behandling til at reducere linjer, rynker på panden og rynkede linjer i ansigtet. Det er den mest populære behandling i den kosmetiske verden.​ Rynkebehandling med botulinumtoksin  virker ved, at det forhindrer musklen i at trække sig sammen, idet signalstoffet mellem nerve og muskel ikke bliver frigivet efter behandlingen. Det giver musklen ro og kroppen kan derved reparere skaden (rynkerne).

Alle rynkebehandling med botulinumtoksin injektioner gives af dygtige og erfarne kosmetiske behandler, der specialiseret sig i at skræddersy behandlingen til dine individuelle behov. Dette betyder at du får et friskt men helt naturligt udseende.

Behandlingen i sig selv tager ca. 15 minutter at fuldføre og efter behandlingen kan du køre eller gå tilbage til arbejde med det samme. Der kræves ingen restitutionsperiode. Det er en ekstremt sikker og gennemtestet procedure.

Vi tilbyder rynkebehandling med botulinumtoksin i vores klinikker i Lyngby og på Frederiksberg.

Hvordan kan vide om man har brug for rynkebehandling med botulinumtoksin ?

Dynamiske rynker kommer som følge af muskelsammentrækninger i huden. Det er altså rynker/folder i huden, der opstår, når man f.eks. kniber øjnene sammen eller smiler, og de forsvinder igen, når man slapper af. Dynamiske rynker behandles med Rynkebehandling med botulinumtoksin .

​Hvordan foregår behandling med rynkebehandling med botulinumtoksin ?

Behandling med rynkebehandling med botulinumtoksin foretages af vores kosmetiske sygeplejerske.

Ved behandlingen injiceres små mængder af produktet i den muskulatur, hvorpå der ønskes behandling. Effekten indtræder langsomt i løbet af 3-8 dage, og vil igen langsomt aftage efter ca. 2-3 måneder.

Man anbefaler, at behandlingen herefter gentages for at opnå varig effekt. I visse tilfælde kan virkningen være ikke-tilstrækkelig – og i sådanne tilfælde vil man foretage en Touch-Up-behandling efter ca. 14 dage.

Før behandling:

​Det er et krav, at der er foretaget forundersøgelse ved vores speciallæge før behandling med rynkebehandling med botulinumtoksin foretages. Ved forundersøgelsen vil der blive spurgt ind til hvilke ønsker og forventninger du har til behandlingen. Du vil blive informeret om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til selve behandlingen.

Kombinationsbehandling med rynkebehandling med botulinumtoksin og filler

Ligesom behandlinger med rynkebehandlinger med Vistabel/Azzalure behandler vi altid med det formål at få et naturligt men harmonisk smukt resultat. Vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvilken behandling der vil være den bedste for netop dig. ”Less is more” er altid godt og samtidig se en forskel.

Kontakt os for botox eller rynkebehandling på Frederiksberg eller i Lyngby

Ønsker du at få lavet botox eller rynkebehandling på Frederiksberg eller i Lyngby? så book din gratis tid til konsultation hos Skin Differenz nu.

Hans Henrik Steenfos Speciallæge i Plastikkirurgi, Dr. Med

Står bag den lægefaglige drift af Skin Differenz​

  • Hans Henrik Steenfos, født 1957, har en lang uddannelse og bred erfaring i rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi. Har uddannet sig på internationale kurser og i Gøteborg såvel som de store københavnske hospitaler. Blev læge i 1982 og speciallæge i plastikkirurgi i 1992. Har endvidere stor forskningserfaring og i 1992 den medicinske doktorgrad på en afhandling om sårheling.
  • Er medlem af den Danske Lægeforening og de plastikkirurgiske selskaber.
  • Har tidligere været overlæge ved plastikkirurgisk afdeling, men har nu egen speciallægepraksis og plastikkirurgisk klinik på Vesterbrogade 10 i København.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.