Ansigtsbehandling på Frederiksberg og i Lyngby

Ansigtsbehandling centralt i Lyngby og på Frederiksberg i København

Hos ​Skin Differenz tilbyder vi mange forskellige typer ansigtsbehandling i både klinikken i Lyngby og på Frederiksberg i København.

Så hvis du har brug for at forkæle dig selv og din hud, er du kommet det rette sted hen. Med vores centrale placering på Gl. Kongevej 163 har vi kunder fra hele København, samt i Lyngby, hvor vi holder til på Lyngby Torv 7.

En ansigtsbehandling er en investering i dig selv

En ansigtsbehandling hos Skin Differenz er en god investering, hvis du gerne vil passe lidt mere på dig selv, din hud og ikke mindst dit velvære. Hos os er du i de bedste hænder, når du gerne vil koble af fra hverdagens stress og jag, og du godt kunne tænke dig at få en smukkere og friskere glød.

Hvorfor er en ansigtsbehandling god for din hud?

En ansigtsbehandling er langt mere end blot pleje. Du vil opleve, at det sætter gang i blodcirkulationen, og cellerne i dit ansigt vil forny sig selv hurtigere. Du vil derfor hurtigt få en flottere og friskere hud – ikke mindst vil du føle dig som et gladere menneske.

Skræddersyet ansigtsbehandling på Frederiksberg og i Lyngby

Du kan sagtens pleje din hud derhjemme. Men det vil være en helt anden oplevelse at få en professionel til at tage hånd om din hud. Vi har nemlig mulighed for at kunne lave face-mapping, der har til formål at analysere din hud og finde frem til, hvad den har brug for.

På den måde kan vi nemmere skræddersy den bedste behandling til dig. Så er du også sikker på, at behandlingen, samt de produkter vi benytter, er afstemt med din individuelle hudtype og behov.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en ansigtsbehandling i Lyngby eller på Frederiksberg. Du kan ringe til 33 25 14 14 eller sende en mail til info@differenz.dk.

Ansigtsbehandling fra Dermalogica

Vil du give din hud den ekstra kærlighed, den fortjener? Så anbefaler vi en ansigtsbehandling fra Dermalogica, et af de førende brands inden for hudpleje. Der er flere forskellige behandlinger at vælge mellem, men centralt for dem alle er, at vi altid analyserer din hud først, så du får det helt rette produkt. Dermalogica har f.eks. effektive behandlinger med rynker/ældning, akne, pigmentering og sensitiv hud.

Dermalogica laver bæredygtige ansigtsbehandlinger, som både er veganske, cruelty free og uden kunstige duft- eller farvestoffer.

Hvilken behandling leder du efter?

For at være sikker på, at du finder netop den behandling, du har brug for, tilbyder vi en del forskellige.

Hos Skin Differenz går vi enormt meget op i dit velvære, og derfor skal det være en rar og dejlig oplevelse, når du kommer til os. Og vi tager altid gerne en snak inden behandlingen, hvis du har spørgsmål.

Book tid til ansigtsbehandling på Frederiksberg eller i Lyngby

Book gerne din tid til ansigtsbehandling allerede i dag, eller benyt dig af vores walk-in tider i alle hverdage fra 10-15 i både klinikken i Lyngby og på Frederiksberg.

Udover ansigtsbehandlinger tilbyder vi naturligvis kropsbehandlinger.

Du kan altid slå dine behandlinger sammen, hvis du ønsker at forkæle hele kroppen.

Hvilke ansigtsbehandlinger tilbyder vi?

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.