Frugtsyrebehandling

Frugtsyrebehandling i København

Hvorfor vælge en frugtsyrebehandling?

En frugtsyrebehandling bruges som forlængelse af rigtigt mange hudbehandlinger. Den er nemlig med til at løsne døde hudceller og gøre hudens overflade mere ensartet. Frugtsyrebehandling er den eneste behandlingsmetode, der har dokumenteret effekt mod uren hud.​

Du kan vælge mellem følgende frugtsyrebehandlinger:

  • Quick behandling – 45 min.
  • Basis ansigtsbehandling – 50 min.
  • MSB ansigtsbehandling – 60 min.​

Produkterne, vi bruger i behandlingen, vil blive skræddersyet efter hudens behov og tilstand.

Hvad er frugtsyrebehandling?

Frugtsyrer er også kendt under ‘AHA’, der står for Alpha Hydroxy Acid, og det er ofte brugt, når man ønsker en resultatgivende ansigtsbehandling. Selve frugtsyren går ind og slår de bakterier ihjel, der giver uren hud.​

Dels renser den huden, men frugtsyren er også med til at hele huden, og du får derfor en dejlig blød og lækker hud efterfølgende. Samtidig har frugtsyren den evne, at den stimulerer produktionen af kollagen, der både opstrammer og forebygger linjer samt rynker.

Når vi hos Skin Differenz på Frederiksberg giver dig en frugtsyrebehandling, indeholder de produkter, vi anvender, en kontrolleret koncentration af frugtsyrer, der arbejder på huden både indefra og udefra. Vi giver din hud et tiltrængt boost og gør den frisk og dejlig.​

Behandlingen er særlig effektiv for dig, der døjer med:

  • Urenheder
  • Akne
  • Tør hud
  • Indgroede hår
  • Pigmentforandringer
  • Rynker
  • Hudorme

Hvordan fungerer vores frugtsyrebehandling?

Frugtsyre kan kaldes en ’kontrolleret skade’, som påføres huden for at få den til at forny sig selv hurtigere. Det er et effektivt middel til at rense og klargøre huden til den behandling, som du har valgt.

Syren er lavet på mælkesyre, hvilket har den fordel, at molekylerne her er mindre end andre typer syre, der kan bruges. Det betyder, at disse molekyler lettere trænger gennem vævet og kan på den måde virke mere effektivt.

Skin Differenz anvender frugtsyrebehandling som en del af rigtigt mange hudbehandlinger. Det kan derfor være en rigtig god ide at få denne, hvis du alligevel skal have lavet en anden form for ansigtsbehandling hos os.

Bestil tid til en frugtsyrebehandling i København

Døjer du med hudproblemer, eller vil du gerne bare holde din hud frisk og sund? Så kig forbi vores klinik på Frederiksberg. På grund af vores beliggenhed på Gl. Kongevej 163 har vi kunder fra hele København.

Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der kan modvirke netop de gener og problemer, du oplever med din hud.

Vi gerne gerne råd og vejledning – også når du kommer ned i klinikken. Vi glæder os til at se dig, og gør alt der står i vores magt for, at du skal gå herfra igen med en fornemmelse af en klar forbedring.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.