Permanent laser hårfjerning på Frederiksberg og i Lyngby

Permanent laser hårfjerning i Lyngby og Frederiksberg

​Hvorfor døje med irriterende hårvækst, når den nemt og smertefrit kan fjernes med permanent hårfjerning i form af nogle få laserbehandlinger?​ Hos Skin Differenz tilbyder vi permanent laser hårfjerning i begge vores klinikker, som begge er placeret centralt i Lyngby og på Frederiksberg i København.

Smertefri & effektiv permanent hårfjerning med SHR-laser på klinik centralt beliggende i Lyngby og på Frederiksberg i København

Med den nye SHR-laserbehandling hos Skin Differenz på Frederiksberg og i Lyngby kan du med blot 8-10 behandlinger over et lille år komme generende eller uønsket hårvækst til livs. Den banebrydende nye SHR-laser, som vi anvender i vores klinik, vil få dig til at føle dig tryg og veltilpas under hele behandlingen. Så tøv ikke med at booke en tid til en laser hårfjerning i Lyngby eller på Frederiksberg.

Med vores centrale placering i både Lyngby og København/Frederiksberg, kan du nemt komme til og fra din behandling, når du skal have foretaget permanent hårfjerning.

Hvordan foregår permanent laser hårfjerning?

Huden påføres en gel, hvorefter laserbehandlingen udføres ved hjælp af jævne bevægelser med det håndholdte laserapparat hen over området, der skal behandles.

Huden opvarmes forsigtigt til en temperatur på kun 40-45 grader, som føles behagelig.

En ny laserteknologi baseret på anvendelse af 3 forskellige bølgelængder sikrer, at alle hårrødder behandles. Ligegyldigt hvor dybt i huden de er placeret.

Hudtypen er underordnet, for systemet finder selv den optimale indstilling til lige netop din hud.

SHR laseren er for alle

Vores SHR-laser benytter en ny teknologi, der sikrer permanent hårfjerning uanset hudfarve og hårfarve. Og uanset hvor på kroppen du vil have fjernet hår permanent.

I modsætning til de hidtil anvendte laserteknologier til permanent fjerning af hår, der overfører store mængder energi til hårsækkene med stor varmeudvikling til følge, er behandlingen med SHR-laseren helt smertefri.

Du vil mærke en svag summen og en knitrende fornemmelse, som giver en følelse af velbehag og velvære.

* Vi kan ikke garantere 100 % hårfjerning af al hårvækst

Læs mere om permanent hårfjerning

Hvornår kan laser hårfjerning foretages?

Behandlingerne med SHL-laseren kan foregå når som helst på året og på bleg såvel som solbrændt hud. Behandlingen med laser hårfjerning er lige effektiv på alle hudtyper og -farver og selvfølgelig også på alle hårfarver.
Glem alt også om at skulle holde pause fra solen i sommerhalvåret.

Den skånsomme behandling betyder, at du kun skal undgå solbadning én uge inden og én uge efter behandlingen.

For at du kan opnå det bedste resultat, anbefaler vi et forløb på 8-10 behandlinger med en pause på 4 uger mellem behandlingerne.

Kan alle hår fjernes permanent med en laserhårfjerning?

Stort set alle hårtyper kan fjernes – men vi garanterer ikke for de små, hvide dun i ansigtet og hormonelle hår. Det vil sige hår, der er kommet som følge af graviditet, overgangsalder eller ved hormonelle sygdomme.

Disse hårtyper kræver yderligere 1-2 behandlinger.
Hormonelle hår kan dog ikke fjernes permanent, men med bare én årlig efterbehandling holdes de nemt i skak.

Kræver følsom hud en særlig behandling?

Nej, alle kan få fjernet uønsket hårvækst permanent ved hjælp af SHL-laseren, som kan anvendes til alle typer hud og hår.

Også følsom, tynd eller solbrændt hud kan uden gener behandles med Skin Differenz’ skånsomme SHL-laser.​

Hvordan forbereder jeg mig på en permanent hårfjerning?

Barbering af det område, som ønskes behandlet, skal foretages hjemme tidligst dagen inden behandlingen.

Er det ikke gjort, opkræver vi et gebyr for at udføre dette.

Kontakt os for permanent laser hårfjerning på Frederiksberg eller i Lyngby

Ønsker du at få lavet permanent laser hårfjerning på Frederiksberg eller i Lyngby, så kontakt os allerede i dag. Du kan ringe til 33 25 14 14 eller sende en mail til info@differenz.dk.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.