Diamantslibning

​Kom ar & pigmentpletter til livs med en diamantslibning

​Diamantslibning reducerer rynker, glatter, frisker og blødgør huden, og det er særligt velegnet mod store porer

Skin Differenzs diamantslibning er særligt god mod ar, pigmentpletter, akne, store porer, rynker og tør hud. Den egner sig til de fleste hudtyper, så uanset om du har fedtet, uren, udtørret eller sart hud, så kan denne behandling gøre din hud både friskere, flottere og glattere. Vi fjerner de døde hudceller smertefrit ved hjælp af diamanter, der har en polerende effekt.

En diamantslibning af ansigtet kan nemt kombineres med en eller flere af vores andre behandlinger.

Måske du også leder efter en frugtsyrebehandling? Du kan altid mixe og matche vores behandlinger alt efter, hvilket resultat du ønsker at opnå.

Skal du vælge en diamantslibning?

Hvis du har en sart hudtype, skal du ikke være bekymret.

Diamantslibning kan laves på de fleste hudtyper – også den sarte og tørre hud. Vi tilbyder altid gerne at lave en face-mapping, så vi nemt finder ud af, hvilke produkter, der vil være den bedste for din hudtype. Og om diamantslibning i sidste ende vil være det bedste for dig.

Du skal være opmærksom på, at du godt kan risikere at blusse lidt op efter behandlingen.

​Så det er måske ikke et par timer inden din date, eller når du har en aften ude med veninderne, du skal booke tid til en diamantslibning. Rødmen er dog en helt naturlig reaktion, da der kommer ny og større cirkulation og gennemstrømning af blodet.

Diamantslibning af ryg

Diamantslibning kan også laves i forbindelse med en rygbehandling for at reducere ar og forfine strukturen i huden.

Behandlingen foregår sådan, at vi dobbeltafrenser ryggen, imens der er damp på. Herefter bruger vi en peeling for at fjerne de ekstra døde hudceller, inden vi påfører en fugtgivende maske. Masken ligger på ryggen i 10 minutter. Herefter dybderenser vi de urenheder, der kan ligge i huden. Så starter vi med diamantslibningen og afslutter med en beroligende maske.

Har du brug for en diamantslibning?

Hos Skin Differenz kærer vi os om vores indsats og dig som kunde. Tryghed, grundighed og detaljer er omdrejningspunktet på klinikken, og det er dét, der giver dig som kunde den afslappethed og tiltro, som vi lever af.

Vi har øje for de finere detaljer og ønsker, du skal gå ud af døren igen med en synlig forskel i krop og sind.

Kast et blik på vores booking-side og bestil en tid til behandling allerede i dag.

Er du i tvivl om en diamantslibning er noget for dig, eller om det måske er noget andet, der vil hjælpe dig mod et tilfredsstillende resultat, så kontakt os gerne.

Det er altid muligt at tale med en af vores professionelle behandlere, hvis du ønsker et par professionelle øjne på din hud – eller et par gode råd og kvalificeret vejledning.

Dette betyder også, at du aldrig skal være nervøs for at have booket tid til en behandling, som måske ikke er den rigtige for dit hudproblem. Vi udfører aldrig behandlinger, som vi ikke mener vil hjælpe kunden til det ønskede resultat.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.