EMS Behandling

20.000 mavebøjninger på 30 minutter​

EMS-behandlinger er det nyeste inden for fitness og kropspleje. Det er en banebrydende teknologi, der tilbyder dig muligheden for alle fordelene ved træning – mens du selv ligger og slapper af. Blot 35 minutter med EMS-behandling svarer til at tage 20.000 mavebøjninger, og du kommer ikke engang til at svede.

Hvornår er EMS-behandling en god løsning?

Det, du skal være opmærksom på ved denne type behandling, er, at det ikke kan erstatte systemtisk og varigt vægttab, som du f.eks. kan opnå gennem kostomlægning. Det er en løsning for de, der ønsker at blive strammet op, men har du et BMI på over 27, så skal du tabe dig på anden vis, inden du påbegynder behandlingen.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre, om EMS er noget for dig.

Hvad koster EMS-behandling?

Vi tilbyder en prøvebehandling til 750 kr. for 30 min. Derefter koster en normal behandling 1750 kr.

Du kan også vælge vores tilbud, hvor du køber 10 behandlinger for 6.000 kr.

Du kan finde en udførlig liste over vores priser her.

Hvor anvender vi EMS?

Emsculpting Pro kan både bruges på baller, baglår, inderlår, mave og ben. De fleste af vores behandlinger udfører vi på baller og mave, men der er i princippet ikke en begrænsning på, hvor på kroppen, vi kan behandle.

EMS-behandling til maven​

Emsculpting Pro virker på maveområdet med kontraherende og stramning af muskulaturen for både fedtforbrænding og formning af området. Denne behandling hjælper dig med at forøge den muskeldefinition, som du allerede ser fra din Fitness Rutine. Er også ideel til brug på de stædige centimeter fedt på maven, der bare ikke vil gå væk, uanset hvor meget du træner.

EMS-behandling til balderne

Emsculpting Pro virker på balderne, ved hjælp af de samme supramaximal muskelsammentrækninger som på maven området. Mange patienter vælger at prøve denne behandling i stedet for det invasiv brasiliansk balleløft.

HIFEM-teknologien leverer verdens første noninvasive balleløft. Denne behandling kan give dig den krumning, tone, og løft, som du ønsker. Det er et alternativ til den brasilianske Balleløft procedure og giver en defineret form i stedet for at tilføje overskydende fedt til området.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.