Coolwaves

Coolwaves på Frederiksberg – prisbelønnet revolution inden for body contouring

Coolwaves behandling hos Differenz

Hos Skin Differenz tilbyder vi Coolwaves behandling på vores klinik på Frederiksberg og i Lyngby. Vi bryger det unikke system Onda Coolwaves. Onda er det første og eneste system, der anvender de patenterede Coolwaves, som er specielle mikrobølger, der selektivt ’angriber’ fedtceller og dermed reducerer lokale fedtforekomster.

Hele 80 procent af energien går direkte ned i fedtlaget: Det betyder større effekt på fedtceller og væsentlig mindre opvarmning af overfladehuden. Da Coolwaves samtidig har et effektivt kølesystem, er behandlingen både hurtig, effektiv og komfortabel.

Strammere hud og mindre fedt med Coolwaves behandling

Coolwaves fremskynder fedtcelle-stofskiftet og får fedtcellerne til at svede, så fedtet transporteres væk af lymfesystemet og ud af kroppen via kroppens normale ‘affaldssystem’.

Onda Coolwaves har også et håndstykke, der virker på hudens overflade. Behandling med dette stimulerer collagen-fibrene og afhjælper dermed løs hud, ved at stramme op og samtidig markant reducere cellulite.

Vi udfører Coolwaves i vores klinik på Frederiksberg og i Lyngby.

Coolwaves hjælper dig med at holde din kropsform skarp!

Med Coolwaves når hele 80 procent af energien direkte ned i fedtlaget, mens det kun er cirka 30 procent ved traditionel radiofrekvens-behandling (RF).

Her kan du hente en dansk Onda Coolwaves brochure.

Studie der viser mikrobølgers effektivitet ift. cellulite.

Coolwaves effekt

Vigtigt før og efter behandling

For at få det optimale ud af behandlingen med Coolwaves er det vigtigt, at du følger nedenstående anvisninger før og efter behandlingen.

Generelt er det vigtigt, at du drikker 2-3 liter vand om dagen for at lette dræningen af det frigjorte fedt. Det anbefales at gøre dette 2-3 dage både før og efter behandlingen.

Før behandling

 • Undgå solbadning, inklusive solarium, en uge før behandlingen
 • Anvend ikke fugtigheds- og blødgørende cremer i det område, der skal behandles, 48 timer før behandlingen. Dermed undgås, at Coolwaves absorberes i hudens øverste lag, med uønsket opvarmning til følge, samtidig med penetreringen til fedtvævet øges.
 • Huden skal i det hele taget være fri for makeup, lotion, cremer og kropsolier før behandlingen. Et grundigt bad forinden er derfor nødvendigt.
 • Fjern alle smykker og piercinger i og ved de områder på kroppen, der skal behandles.
 • Eventuelt tykt og tæt hår på de områder, der skal behandles, skal trimmes/barberes før behandling.
 • Informer behandleren om din medicinske historik og eventuel aktuel medicin før behandlingsstart.

Efter behandling

 • Let ømhed kan forekomme efter behandling, og det kan vare to uger eller længere. Hvis du synes, det er nødvendigt, kan du lægge en kold kompres for at lette ømheden.
 • Knuder kan af og til forekomme i de behandlede områder. De forsvinder typisk efter få dage og varer kun i sjældne tilfælde længere.
 • Hvis huden er svagt lyserød eller rød i området efter behandlingen, skal du undgå for varmt vand, når du går i bad, indtil rødmen er forsvundet.
 • Massér forsigtigt det behandlede område to gange om dagen i 5-10 minutter. Du bør fortsætte massagen frem til din næste behandling.
 • Vi anbefaler, at du under og efter behandlingen holder dig til en rimelig sund kost, er moderat fysisk aktiv og undgår direkte sol på de behandlede områder de første par dage efter behandlingen.
 • Drik fortsat 2-3 l vand om dagen de første dage efter behandlingen.
 • Du kan i øvrigt genoptage dine normale daglige aktiviteter, herunder motion, umiddelbart efter din Onda-behandling.
 • Generelt bør der gå cirka 4 uger mellem behandling af de samme områder. Kontakt din behandler, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller oplever uventede bivirkninger.

Se før/efter billeder. 

Unikt Coolwave mikrobølgesystem

ONDA fra italienske DEKA er det eneste system, der bruger Coolwaves, som er specielle mikrobølger som selektivt er målrettet fedtceller for at reducere lokale fedtaflejringer på en sikker, effektiv og ikke-invasiv måde. Via to patentanmeldte håndstykker.

Det dybdegående håndstykke retter det elektromagnetiske felt præcist mod lipocytter for at ødelægge dem.

Det overfladerettede håndstykke formindsker cellulite og opstrammer huden.

I begge tilfælde beskytter det integrerede kølesystem huden, således at patienten med ONDA Coolwaves behandles både sikkert, effektivt og komfortabelt.x

Se ONDA whitepaper: How it works

Se ONDA whitepaper: Results on subdermal fat tissue reduction using a novel microwave based body contouring system

Læs mere på DEKAs hjemmeside (engelsk)

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.