Voksbehandling

Voksbehandling København​

Har du brug for hurtige resultater lige inden en særlig begivenhed? Hvis du skal på ferie, eller har planlagt andre særlige begivenheder, der kræver, at du hurtigt kan få flotte og lækre ben, så er Skin Differenzs voksbehandling helt sikkert noget for dig.

Med en voksbehandling af for eksempelvis benene opnår du hurtigt et flot og blødt resultat. Sammenlignet med længervarende processer, der kræver 2-3 behandlinger før dit ønskede resultat, så er voksbehandling for dig, der ikke kan vente.

Vi tilbyder dog også sugaring, der er oplagt, hvis du har en længere periode til rådighed og samtidig ønsker en reduceret hårvækst generelt.

Her hos Skin Differenz på Frederiksberg benytter vi blid, blød, lav-varme og cremet stripvoks, der også er velegnet til følsom hud.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores voksbehandling? Vi hjælper gerne med at svare på dine spørgsmål, og vi sørger gerne for at guide og vejlede dig til den helt rette behandling. På den måde er du sikker på, at du ender ud med en behandling, der møder dine eksakte behov.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os. Uanset hvad du ønsker at vide nærmere om kan vi være behjælpelige. Du kan også nemt booke en tid online, hvis du allerede ved, hvilken behandling du ønsker.

Se også sugaring – en nyere og mere skånsom metode inden for hårfjerning

Sugaring repræsenterer en moderne tilgang til at opnå silkeblød og hårfri hud. Denne metode bruger en naturlig sukkermasse, der klæber sig til hårene og trækker dem forsigtigt ud fra roden. Det er en skånsom og effektiv teknik, der efterlader huden glat og fri for uønsket hårvækst.

Hvad der gør sugaring unik er, at sukkermassen klæber sig til hårene og ikke til huden, hvilket reducerer risikoen for irritation og rødme. Derudover er det mindre smertefuldt sammenlignet med andre metoder, da hårene fjernes i hårenes naturlige vækstretning.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.