Voksbehandling

Voksbehandling København​

Har du brug for hurtige resultater lige inden en særlig begivenhed? Hvis du skal på ferie, eller har planlagt andre særlige begivenheder, der kræver, at du hurtigt kan få flotte og lækre ben, så er Skin Differenzs voksbehandling helt sikkert noget for dig.

Med en voksbehandling af for eksempelvis benene opnår du hurtigt et flot og blødt resultat. Sammenlignet med længervarende processer, der kræver 2-3 behandlinger før dit ønskede resultat, så er voksbehandling for dig, der ikke kan vente.

Vi tilbyder dog også sugaring, der er oplagt, hvis du har en længere periode til rådighed og samtidig ønsker en reduceret hårvækst generelt.

Her hos Skin Differenz på Frederiksberg benytter vi blid, blød, lav-varme og cremet stripvoks, der også er velegnet til følsom hud.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores voksbehandling? Vi hjælper gerne med at svare på dine spørgsmål, og vi sørger gerne for at guide og vejlede dig til den helt rette behandling. På den måde er du sikker på, at du ender ud med en behandling, der møder dine eksakte behov.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os. Uanset hvad du ønsker at vide nærmere om kan vi være behjælpelige. Du kan også nemt booke en tid online, hvis du allerede ved, hvilken behandling du ønsker.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.