Sugaring på Frederiksberg og i Lyngby

Sugaring i Lyngby og på Frederiksberg – En let & skånsom hårfjerningsmetode

Søger du en klinik i Lyngby eller Frederiksberg/København, hvor du kan få lavet sugaring? Så besøg Skin Differenz. Vi tilbyder nemlig sugaring i begge vores to hyggelige klinikker, som begge er placeret centralt i Lyngby og på Frederiksberg i København.

Hvad er sugaring?

Sugaring er hvad ordet lægger op til: hårfjerning med sukker på den kropsdel, du ønsker skal være hårfri.

Hvorfor bruge sugaring til hårfjerning?

Sugaring er en hårfjerningsmetode, der stammer helt tilbage til Cleopatra fra det gamle Egypten og er siden blevet brugt i den østlige verdensdel. Nu er det så kommet til vesten og er blevet populært.

Metoden gør hårfjerning let, skånsom, mere renlig, giver bedre resultat og er med tiden også hår-reducerende.​

Fordele ved sugaring?

Den sugarpaste, der bruges til hårfjerning, består kun af sukker og vand. Så den er helt naturlig og dermed uden kemikalier og tilsætningsstoffer.

Sugaring påføres på omvendt vis af almindelig voksning. Man kommer sugarpaste på imod hårets gro-retning og fjerner det med gro-retningen. Pasten omsvøber hele håret og stivner ikke, så håret bliver mere fleksibelt. Det giver færre hår, der knækker, og håret bliver fjernet med roden.

Derudover sidder det ikke fast på huden, og er derfor mere skånsomt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sugaring på Frederiksberg eller i Lyngby.

Drømmer du om en mere permanent løsning på hårfjerning? Udforsk permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning tilbyder en langvarig løsning, der giver dig friheden fra gentagne hårfjerningsrutiner. Denne avancerede metode går ud på at ødelægge hårfolliklerne med lysenergi, hvilket resulterer i en markant reduktion af uønsket hårvækst over tid.

Vores permanent hårfjerningsbehandlinger udføres af erfarne fagfolk med brug af avanceret teknologi, der sikrer effektive og skånsomme resultater. Uanset om du ønsker at fjerne hår fra ansigtet, benene, bikinilinjen eller andre områder, tilpasser vi behandlingen efter dine specifikke behov.

Første gang med sugaring​

Er du nervøs got at prøve sugaring?
Førte gang med sugaring er den værste, siges det, da hårene oftest er tykke her.

Hvis du er nervøs over smerten, så kan du med fordel påføre ”EMLA creme”, som er en lokalbedøvende creme, der man kan købes på apoteket. Påfør cremen på området 1 time før og pak det ind i plastfolie. Fjern dette igen lige inden behandlingen og vask derefter med en fugtig klud, så vil smerten være væsentlig mindre.

Hårene skal have en længde på ca. 0,5 cm, det vil sige omkring 2 ugers gro tid efter barbering.

Derfor fungerer sugaring rigtig godt

Sugarpasten klæber ikke til den levende hud, som voks ellers gør og giver kun en blid exfoliering og efterlader huden blød.

Det kan derfor bruges på samme område flere gange uden farer.

Sugarpasten bruger kroppens egen varme til at blive blød, så den vil aldrig brænde huden. Men den er opvarmet til den ca. 33 grader fra start for at gøre det mere behageligt for dig. Det er samtidig super nemt at rengøre, da det opløses med vand. Så oplever du, at det kommer på dit tøj eller andre steder, så kan det nemt fjernes med vand efterfølgende.

God til sensitiv hud

Til slut skal det nævnes, at sugaring hygiejnisk er bedre end voks. Det er da den høje koncentration i sugarpasten gør, at ingen bakterier kan gro. Ligeledes kan det bruges på selv den sarteste hud, åreknuder eller på karsprængninger.

Få et godt resultat med sugaring

Der vil kunne være få hår tilbage efter de første par gange, du har fået en sugaring behandling, da hår gror i tre forskellige stadier.​

Man skal have ’nulstillet’ alle hår, så de efter nogle gange kommer til at gro på en sådan måde, at man kan få alle hår ud på samme tid.

Efterbehandling når du har prøvet hårfjerning med sukker:

  1. Sørg for at peele huden 2-3 gange om ugen med bodyscrub
  2. Start først 2 dage efter behandlingen og stop 2 dage inden næste behandling
  3. Påfør fugtighedscreme hver dag på nær dagen, hvor du skal have behandling

Skal du have lavet sugaring i Lyngby eller på Frederiksberg?

Er du blevet interesseret i at prøve sugaring hos Skin Differenz på Frederiksberg eller i Lyngby? Book tid i dag! eller du kan ringe til 33 25 14 14 eller sende en mail til info@differenz.dk.

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.