Ansigtsbehandling på Frederiksberg

Skin Differenz på Frederiksberg tilbyder et hav af forskellige ansigtsbehandlinger. Så hvis du har brug for at forkæle dig selv og din hud, er du kommet det rette sted hen.

En ansigtsbehandling hos Skin Differenz er en god investering, hvis du gerne vil passe lidt mere på dig sev, din hud og ikke mindst velvære. Hos os er du i de bedste hænder, når du gerne vil koble af fra hverdagens stress og jag, og du godt kunne tænke dig at få en smukkere og friskere glød.

Hvorfor er en ansigtsbehandling godt for din hud?

En ansigtsbehandling er langt mere end blot pleje. Du vil opleve, at det sætter gang i blodcirkulationen, og cellerne i dit ansigt vil forny sig selv hurtigere. Du vil derfor hurtigt få en flottere og friskere hud – ikke mindst vil du føle dig som et gladere menneske.

Du kan sagtens pleje din hud derhjemme. Men det vil være en helt anden oplevelse at få en professionel til at tage hånd om din hud. Hos os har vi også mulighed for at kunne lave en face-mapping, der analyserer din hud. På den måde kan vi nemmere skræddersy den bedste behandling til dig. Så er du også sikker på, at behandlingen, samt de produkter vi benytter, er afstemt med din individuelle hudtype og behov.

Hvilken behandling ønsker du?

For at være sikker på, at du finder netop den behandling, du har brug for, så tilbyder vi en del forskellige. Hos Skin Differenz går vi enormt meget op i dit velvære, og derfor skal det være en rar og dejlig oplevelse, når du kommer til os. Vi tager altid gerne en snak inden behandlingen, hvis du har spørgsmål.

Herunder kan du se alle de forskellige former for ansigtsbehandlinger, vi tilbyder i klinikken på Frederiksberg. Du kan også læse mere om vores kropsbehandlinger, hvis du tænker at slå din behandling til ansigtet sammen med en til kroppen.

Hvis du ønsker at læse mere om den enkelte behandling, kan du nemt klikke dig ind på den. Du kan også booke en tid, hvis du allerede ved, hvilken behandling du ønsker.

BOOK TID NU