Coolwaves hos Differenz

ONDA | Coolwaves hos Differenz

Sikker, effektiv og komfortabel. ONDA fra italienske DEKA er det eneste dermatologiske system, der bruger den helt nyudviklede teknologi Coolwaves, som er specielle mikrobølger, der reducerer lokale fedtaflejringer, formindsker eller eliminerer cellulite og opstrammer huden på en både sikker, effektiv og komfortabel måde.

Vær med til selv at tage beslutning om at skabe de forandringer du drømmer om:

null

Coolwaves

– prisbelønnet revolution inden for body contouring.  Onda er det første og eneste system, der anvender de patenterede Coolwaves, som er specielle mikrobølger, der selektivt ’angriber’ fedtceller og dermed reducerer lokale fedt forekomster.
Hele 80 procent af energien går direkte ned i fedtlaget, det betyder større effekt på fedtceller og væsentlig mindre opvarmning af overflade huden.

null

Fremskynder fedtcelle-stofskiftet

Da Coolwaves samtidig har et effektivt kølesystem, er behandlingen både hurtig, effektiv og komfortabel. Coolwaves fremskynder fedtcelle-stofskiftet og får fedtcellerne til at svede, så fedtet transporteres væk af lymfesystemet og ud af kroppen via kroppens normale ‘affaldssystem’.

null

Onda Coolwaves strammer også op

Onda Coolwaves har også et håndstykke, der virker på hudens overflade. Behandling med dette stimulerer collagen-fibrene og afhjælper dermed løs hud, ved at stramme op og samtidig markant reducere cellulite.

Onda Coolwaves

  • Ny prisbelønnet og revolutionerende teknologi
  • Kortere behandlingstid
  • Kølig, komfortabel og smertefri
  • Bedre resultater og nul downtime!

Du er i gode hænder…

Er du klar til at give dig selv den krop, du altid har drømt om?

Book en uforpligtende coolwave-konsultation med vores specialister, og få samtidig et gavekort på 250 kroner til din første behandling.

En uforpligtende, dybdegående og personlig konsultation med en af vores specialister, som vil tage en grundig snak om, hvordan du kommer dine uønskede fedtdepoter til livs.

En grundig introduktion og forklaring af coolwave forløbet, så du får viden om, hvordan den kan hjælpe på lige præcis DINE problemer, og hvordan vi kan skabe de bedste resultater. Hvis du beslutter, at coolwave er noget for dig, giver vi et gavekort på 250,- til din første behandling, hvor du allerede vil kunne se en forandring, da dine fedtceller hurtigt og naturligt udskilles fra kroppen.

Gør noget godt for dig selv og din krop – du vil takke dig selv længe efter behandlingen!

Unik og luksuriøs behandling

Vi bestræber os på at tilbyde noget enestående, unikt, luksuriøst og skønt, hvor du kan mærke, at der bliver kredset for detaljerne.

Hos os er målet at give dig den mest essentielle og ærlige rådgivning ift. til dine daglige hudpleje og makeup-rutiner. Vi arbejder holistisk – således at skønhed kommer indefra, og ses udefra. Vigtigst for os er, at du mærker forskellen og ikke mindst ser forskellen!

Vi glæder os til at se dig i vores skønhedsklinik og på vores webshop

Tina
Klinikejer

Differenz v/Tina B Svendsen
Gl. Kongevej 163, 1850 Frederiksberg C

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


GavekortFjern uønsket fedt uden kirurgi

Book din uforpligtende Onda Coolwaves konsultation - Hvis du efter konsultationen er parat til at få foretaget en behandling, så kvitterer vi med et gavekort på 250 kr. til din første session.