EMS behandling

BYG MUSKLER FORM DIN KROP UDEN AT SVEDE!

Ved at bruge Høj intensitet Fokuseret Elektro-Magnetisk (HIFEM) teknologi, fremkalder Emsculpting Pro en lakalisk muskeltrækning som man ikke kan opnå gennem træning Under normal træning slapper muskelfibrene af mellem hver stimulus. Emsculpting Pro genererer impulser med en så hurtig frekvens, at det ikke tillader denne afslapningsfase Supramaximal sammentrækninger forårsager en forbedret adrenalin frigivelse, som udløser en intensiv lipolyse respons i fedcellerne. Under påvirkning af de supramaximale sammentrækninger er muskelvævet tvunget til at tilpasse sig med en dyb remodeling af sin indre struktur som resulterer i en muskelopbygning og fedtforbrænding.

Mekanismen i muskelsammentrækning

Emsculpting Pro inducerer meget stærk (supramaximal) muskelsammentrækninger, som ikke er opnåelige gennem træning. Når muskelvævet udsættes for disse stærke sammentrækninger, er det tvunget til at tilpasse sig disse ekstreme forhold. Sammentrækningsperiode Afslapningsperiode Nerveimpulser forårsager en biokemisk reaktion som får myosin til at klæbe til actin Musklen begynder at ombygge sin indre struktur ved multiplikation af fibre og deres vækst. HIFEM bruger et bestemt frekvensområde, der ikke tillader muskelafslapning mellem to på hinanden følgende stimulemuleringer. Musklen er tvunget til at forblive i sammentrukket tilstand i flere sekunder. Ved gentagne gange at blive udsat for disse høje belastninger begynder muskelvævet at stresse og er tvunget til at tilpasse sig. Nylige undersøgelser viser at der i gennemsnit blev observeret en stigning på15% - 16 % i forhold til muskeltykkelse hos behandlede patienter en til to måneder efter HlFEM-behandlingerne.

Til maven

Emsculpting Pro virker på mave området med kontraherende og stramning af muskulaturen for både fedtforbrænding og formning af området. Denne behandling hjælper dig med at forøge den muskel definition som du allerede ser fra din Fitness Rutine. Er også ideel til brug på de stædige centimeter af fedt på maven, der bare ikke vil gå væk uanset hvor meget du træner.

Til balderne

Emsculpting Pro virker på balderne, ved hjælp af de samme supramaximal muskelsammentrækninger som på maven området. Mange patienter vælger at prøve denne behandling i stedet for det invasiv brasiliansk balleløft. HIFEM-teknologien leverer verdens første noninvasive balleløft. Denne behandling kan give dig den krumning, tone, og løft, som du ønsker. Det er et alternativ til den brasilianske Balleløft procedure og giver en defineret form i stedet for at tilføje overskydende fedt til området.

FAQ

Hvor ofte? Ingen grænse

Hvor længe?

30 minutter pr. session

Hvor mange gange?

6-8 behandlinger anbefales

Manuelt program?

Nem og effektiv manuel tilstand.

Priser

Pris for 6 behandlinger: 6000 kr.

Normal pris for 1 behandling: 1500 kr. 

​Mange års erfaring i branchen

Læs mere

​Professionelle skønhedsbehandling

Se prisliste her

​Tryg og personlig skønhedsklinik

Praktisk info

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33 25 14 14 for at booke tid.​

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Super god behandling & fantastisk resultat!

​​

​★★★★★

"Jeg har fået fornøjelsen af at blive behandlet af Tina som har udført den bedste dybdernes efterfulgt af green peel behandling!

Jeg har været til utrolig mange Miss Danmark arrangementer og har derfor haft meget make up det sidste stykke tid, hvor Tina har været inde og give min hud en fantastisk glød igen.

Jeg kan kun varmt anbefales! Samtidig også utrolig lækker stemning inde på klinikken"

- Sabrina Jovanovic​

Kontaktoplysninger

Differenz v/Tina B Svendsen

Gl. Kongevej 163, 1850 Frederiksberg C

- Find vej med Google Maps

Tlf.: 33 25 14 14

E-mail: info@differenz.dk

CVR: 25039327 

Klinikkens åbningstider

Mandag: 08.00 – 18.00

Tirsdag: 10.00 – 19.00

Onsdag: 10.00 – 19.00

Torsdag: 10.00 – 19.00

Fredag: 08.00 – 18.00

Lørdag: 09:00 - 16:30

Søndag: Lukket

Butikkens åbningstider

Mandag: 10.30 – 17.30

Tirsdag: 10.30 – 17.30

Onsdag: 10.30 – 17.30

Torsdag: 10.30 – 17.30

Fredag: 10.00 – 17.30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag: Lukket