Sådan foregår behandlingen

MBR BioChange har 3 ting i fokus

MBR BioChange prioriterer særligt 3 ting, der er essentielle ting i reaktiveringen (behandlingen) af din hud. Det er graden af gennemtrængning af de aktive ingredienser, koncentrationen samt tiden molekylerne er aktive i.

Samspillet mellem de 3 faktorer har en afgørende rolle for din huds regenerering og stimulering, og de er derfor bygget ind i den særlige 3-trins behandlingsmetode:

  • Open: De aktive molekyler bearbejder huden og er med til, at de døde hudceller nemt kan fjernes. Herefter kan din hud opnå maksimalt udbytte af de efterfølgende trin.
  • Treat: Den høje koncentration af ingredienser arbejder effektivt i alle individuelle lag af huden. Genoplivningen og regenereringen af hudens egne cellefunktioner begynder her. Det er i denne fase af behandlingen, der er fokus på at genskabe stabiliteten mellem over- og underhud, der udvisker rynker og linjer.
  • Close: Molekylerne og ingredienserne huden har optaget bliver fastholdt i huden for at optimere deres effekt. Det sker ved tilførsel af creme udvalgt særligt til din hudtype. Det giver en udglattende effekt, der beskytter huden mod ydre påvirkninger.

Denne 3-trins metode sikrer, at huden er i den bedste tilstand hele vejen gennem behandlingen. De 3 trin er nøglen til et godt resultat med forbedret og synligt yngre hud, der varer længere end de fleste andre ansigtsbehandlinger.

Trin for trin

Du bliver kræset om gennem hele behandlingen, og du kan synke hen i din helt egen verden, mens vi nænsomt tager os af din hud med de effektive og nøje udvalgte serummer og cremer, der passer til særligt din hud.

1: Open

Først åbner vi din hud med dybderens-enzym, der fjerner urenheder, tilstopning og døde hudceller. Når de døde hudceller bliver fjernet kan de naturlige ingredienser trænge bedre ind i din hud og arbejde i dybden.

Mens enzymbehandlingen virker, renser vi din decolloté. Det er området fra din hals til brystet, som vi peeler og giver fugt, så huden bliver blød og indbydende at se på.

2: Treat

Vi masserer den serum vi har udvalgt til din huds særlige behov ind i din hud til den er mættet. Det betyder, at vi ikke sparer på dråberne eller tiden, det tager, før din hud er fyldt op og rejser sig smuk og blød. Derefter får du en kold algemaske på. Den lukker rødmen og tager eventuel irritation væk på huden.

Imens du ligger og slapper af i ansigtet, masserer vi din nakke, skuldre og hovedbund. Du får 2 serummer masseret på, der i samspil arbejder sig ned og fylder linjer og rynker ud.

Skift fra kulde til varme er den effekt, der får din hud til at vågne og være aktiv. Efter serumbehandlingen masserer vi dig derfor med en varmende maske og afslutter igen med en kølende, så din hud får maksimalt udbytte af de naturlige ingredienser.

3: Close

Som afslutning masserer vi dit ansigt, og du får en tilpasset dag-og øjencreme på. Vi afslutter med en dejlig afrensning af dine hænder og en blid håndmassage med creme.

Du vil føle dig afslappet og din hud vil stråle og være smuk efter behandlingen. 1½ times nydelse kun for din egen skyld.​

​Mange års erfaring i branchen

Læs mere

​Professionelle skønhedsbehandling

Se prisliste her

​Tryg og personlig skønhedsklinik

Praktisk info

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33 25 14 14 for at booke tid.​

​Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook.

Super god behandling & fantastisk resultat!

​​

​★★★★★

"Jeg har fået fornøjelsen af at blive behandlet af Tina som har udført den bedste dybdernes efterfulgt af green peel behandling!

Jeg har været til utrolig mange Miss Danmark arrangementer og har derfor haft meget make up det sidste stykke tid, hvor Tina har været inde og give min hud en fantastisk glød igen.

Jeg kan kun varmt anbefales! Samtidig også utrolig lækker stemning inde på klinikken"

- Sabrina Jovanovic​

Kontaktoplysninger

Differenz v/Tina B Svendsen

Gl. Kongevej 163, 1850 Frederiksberg C

- Find vej med Google Maps

Tlf.: 33 25 14 14

E-mail: info@differenz.dk

CVR: 25039327 

Klinikkens åbningstider

Mandag: 08.00 – 18.00

Tirsdag: 10.00 – 19.00

Onsdag: 10.00 – 19.00

Torsdag: 10.00 – 19.00

Fredag: 08.00 – 18.00

Lørdag: 09:00 - 16:30

Søndag: Lukket

Butikkens åbningstider

Mandag: 10.30 – 17.30

Tirsdag: 10.30 – 17.30

Onsdag: 10.30 – 17.30

Torsdag: 10.30 – 17.30

Fredag: 10.00 – 17.30

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag: Lukket