LPG behandling – slankeforløb

Mange mennesker kæmper en ulige kamp mod appelsinhud, men sådan behøver det ikke at være.

Skin Differenz på Frederiksberg har haft to forsøgskaniner i LPG behandling, og de fortæller nu, hvordan det var, og hvad de fik ud af det.

‘Før jeg begyndte min behandling havde jeg en del løs hud som følge af et vægttab på 25 kilo, fortæller Tina Wallin på 27. Efter at jeg har afsluttet behandlingen hos Skin Differenz, er jeg ikke alene kommet det såkaldte appelsinhud til livs. Min hud er også blevet strammet op og er blevet markant pænere at se på.

Rikke Almsgaard, 24 år, som også har gennemgået et LPG behandlings-forløb fortæller, at hendes hud er blevet meget flottere og meget glat. Og ikke nok med det, den har også snuppet et andet problem med i købet. Nemlig det som de fleste piger kender som “bh-dellen”. Begge piger er enige om, at maskinen holder hvad den lover, og at behandlingen både er effektiv og behagelig.

LPG behandling i København hos Differenz foregår på den måde, at man hopper i en dragt, som faktisk er en stor nylonstrømpe. Når Tina så kører maskinen henover kroppen, føles det faktisk som at blive støvsuget, fortæller de to piger’.

Strammere hud med LPG behandling

‘Efter hver endt behandling har vi begge følt os sjældent godt tilpas. Udover at føle huden blive strammere, har vi også kunnet mærke hvordan giftstofferne i kroppen er blevet “suget” ud.

“Mirakel-maskinen” hedder LPG Cellu M6. Den virker ved, at den forbedrer blodcirkulationen og giver bedre næring til bindevævet. Det forbedrer hudens udseende og farve. Den har blandt andet vist sig yderst effektiv på områder som fedtforbræning, væskeophobning og appelsinhud.

For at en LPG behandling skal have størst mulig virkning, skal den foregå to til tre gange om ugen i behandlingsforløbet, men så er der til gengæld også resultater, fortæller Tina Svendsen’.

Uanset om man er mand eller kvinde, ung eller ældre kan man prøve LPG-behandlingen af.

 

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen, eller bare er nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig.

BOOK TID NU