Frugtsyrebehandling i København

En frugtsyrebehandling bruges som forlængelse af rigtigt mange hudbehandlinger, da den er med til at løsne døde hudceller og gøre hudens overflade mere ensartet. Hos Skin Differenz på Frederiksberg anbefaler vi gerne, at du får lavet denne behandling også.

Hvad er frugtsyrebehandling?

En frugtsyrebehandling er en ansigtsbehandling, hvor vi anvender frugtsyrer. Frugtsyrer er også kendt under ‘AHA’, der står for Alpha Hydroxy Acid., og det er ofte brugt, når man ønsker en resultatgivende ansigtsbehandling.

Når vi hos Skin Differenz på Frederiksberg giver dig en frugtsyrebehandling, så indeholder de produkter, vi anvender, en kontrolleret koncentration af frugtsyrer, som arbejder på huden både indefra og udefra. Selve frugtsyren går ind og exfolierer og dermed fjerner de døde hudceller. Du får derfor en dejlig blød og lækker hud efterfølgende.

Ikke mindst er det en god behandling til dig, der døjer med urenheder, akne, tør hud, indgroede hår, pigmentforandringer, rynker og hudorme.

Samtidig har frugtsyren den evne, at den stimulerer produktionen af kollagen, der både opstrammer og forebygger linjer samt rynker. Vi giver din hud et tiltrængt boost og gør den frisk og dejlig.

Hvordan fungerer vores frugtsyrebehandling?

Frugtsyre kan kaldes en ’kontrolleret skade’, som påføres huden for at få den til at forny sig selv hurtigere. Syren er lavet på mælkesyre, hvilket har den fordel, at molekylerne her er mindre end andre typer af syre. Det betyder, at disse molekyler lettere trænger gennem vævet og kan på den måde virke mere effektivt.

Skin Differenz anvender frugtsyrebehandling som en del af rigtigt mange hudbehandlinger. Det er et effektivt middel til at rense og klargøre huden til den behandling, som du har valgt. Det kan derfor være en rigtig god ide at få denne, hvis du alligevel skal have lavet en anden form for ansigtsbehandling hos os.

Døjer du med hudproblemer, eller vil du gerne bare holde din hud frisk og sund? Så kig forbi vores klinik i København.

Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der kan modvirke netop de gener og problemer, du oplever med din hud. Vi gerne gerne råd og vejledning – også når du kommer ned i klinikken.

Vi glæder os til at se dig, og gør alt der står i vores magt for, at du skal gå herfra igen med en fornemmelse af en klar forbedring.

BOOK TID NU