Fedtfrysning i København

Skin Differenz tilbyder fedtfrysning i klinikken på Frederiksberg

En fedtfrysnings-behandling hos Skin Differenz har til formål at fjerne det overskydende fedt.

Det fedt, som du ikke kan træne væk.

Vi benytter os af LipoContrast, der er en af verdens førende maskiner indenfor fedtreduceringsteknikken. Maskinen anvender en ny teknologi, der reducerer lokaliseret fedt, hvilket gør behandlingen bedre for dig.

Fedtvævet placeres i en speciel transducer og udsættes for et tredobbelt chok efter meget præcise indstillinger af tid, hastighed, temperatur og energiprotokoller.

En behandling giver i gennemsnit 40% bedre ydelse i forhold til andre fedtfrysnings-behandlinger. LipoContrast er desuden CE-mærket.

Hvordan virker en fedtfrysning?

Fedtceller i underhuden er for det meste celler, der er rige på mættede fedtsyrer og derfor særligt følsomme overfor kulde og varme.

Derimod er de tilstødende blodkar, det perifere nervesystem og fedtceller, der ikke indeholder så mange mættede fedtsyrer, meget mindre følsomme over for termiske chok.

Afhængig af tykkelsen af det adipøse væv og den ønskede reduktion, er det muligt med 1 til 3 fedtfrysnings-behandlinger på det samme område. Minimum ventetid imellem to behandlinger er omkring 30 dage. Dog kan flere behandlinger være nødvendige for at dække hele området.

Behandlingen er ikke smertefuld, men strammer lidt de første 2-3 minutter ved påsætningen.

Hver behandling varer ca. 60 min.

For hvem er det godt med en fedtfrysning?

Fedtfrysning er især fordelagtigt for personer med en stabil kropsvægt, som har områder på kroppen, hvor fedtet ikke vil forsvinde gennem træning.

Det er især effektivt i forlængelse af en kur eller en sund livsstil.

5 til 21 dage efter behandlingen bør du begynde at kunne se resultaterne på de behandlede områder.

Priser

Hos Skin Differenz kan du købe klippekort til en bestemt behandling.

Vores klippekort giver dig den fordel, når du har fået 5 behandlinger – eksempelvis fedtfrysning – er den 6. gratis.

Du kan se hele vores prisliste her.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi kan guide og vejlede dig, når det kommer til, hvilken behandling, der vil være den rette for dig.

Book tid til kropsbehandling
Home » Fedtfrysning Koebenhavn